JORNADA DE NETWORKING AL DELTA BUSINESS CENTER VILADECANS

INICI PONENCIA

En el marc del desè aniversari del Parc Empresarial de Viladecans i dins de les accions que el complex d’oficines durà a terme amb motiu de la seva celebració, el passat 19 de juny el  Delta Business Center va organitzar en les instal·lacions del centre, una jornada de Networking dirigit tant a les empreses instal·lades, així com  per a les empreses situades al municipi.

L’acte va comptar amb la participació de l’especialista en Networking Rosaura Alastruey,  que va conduir la jornada en dues sessions.

ALTRES MOMENTS PONENCIA

En la primera, va oferir una ponència amb les principals pautes i variables del Networking, així com la importància de definir els objectius per desenvolupar estratègies i entendre com evolucionen els contactes.

Per a la segona, els veritables protagonistes van ser les empreses assistents. Per a això, Alastruey va dissenyar una sessió totalment participativa, amb dinàmiques de Networking dirigides, on les empreses a més de posar en pràctica les pautes que van rebre, van poder conèixer-se i presentar els seus projectes, productes o serveis.

 

Rosaura Alastruey

Amb una trajectòria professional de reconegut prestigi, Rosaura Alastruey conferenciant i professora universitària en l’àmbit nacional, és a més experta en Networking professional i les noves eines digitals aplicades al món laboral. Compta amb un programa “d’Habilitats Directives” per l’escola de negocis ESADE. Directament relacionada amb projectes de Networking professional des de 1999, Rosaura Alastruey és també la directora de Projectes TIC i ha escrit 2 llibres; Ocupació 2.0 i El Networking.

EXERCICI II    EXERCICI III

Delta Business Center Viladecans

Des de la seva inauguració a 2011, la màxima del centre de negocis ha estat sempre l’aposta per la qualitat en les seves instal·lacions i serveis, orientats a impulsar empreses i emprenedors. Considerat com un dels millors espais de negocis a Catalunya, en 2014 El Delta Business Center va ocupar la tercera posició a escala nacional, com a millor viver per crear Startups a Espanya. A l’actualitat el nombre d’empreses instal·lades, ha aconseguit un elevat percentatge d’ocupació del centre.

La jornada “Delta Business Networking Day” va transcórre amb gran èxit i totes les empreses assistents van tenir un alt grau de participació.

       2017-06-22-PHOTO-00000163  MOMENT ACTE