EL DELTA BUSINESS CENTER CELEBRA LA SEGONA EDICIÓ “DELTA BUSINESS DAY SOLIDARI”

CARTEL 160 X 130 H

La segona edició de l’esmorzar solidari, es va celebrar en les instal·lacions del Delta Business Center el passat divendres 25 de novembre, i va tindre novament una gran acollida per part de totes les empreses instal·lades al Centre de Negocis.

La iniciativa, promoguda per la direcció del centre, es va crear amb la finalitat de promoure accions solidàries i ajudar a aquelles persones que més ho necessiten.

Sota el lema “Petites Accions – Grans Canvis”, la trobada solidària va reunir a totes les empreses, amb l’objectiu de realitzar durant la jornada, una recollida d’aliments i altres productes de primera necessitat, destinat a les famílies més desfavorides de Viladecans.

IMG_1514       7

L’acte va comptar també amb la presència de les responsables de Càritas Interparroquial de Viladecans – St. Climent, com a entitat receptora d’aquesta segona edició.

Càritas Interparroquial de Viladecans – Sant Climent, com a entitat sense ànim de lucre, rep el seu finançament fonamentalment de l’àmbit privat. Formada per professionals i  voluntaris  que acompanyen i treballen amb els sectors socials més desafavorits. Una de les seves responsables i portaveus va informar als assistents, sobre els diferents projectes que estan desenvolupant a la nostra ciutat.

L’èxit d’assistència i donacions en aquesta segona edició, demostren un cop més la generositat i solidaritat del Delta Business Center i les empreses que van col·laborar.

Resum gràfic de la jornada