EL DELTA BUSINESS CENTER COL·LABORA AMB L´ESPORT INFANTIL

Cartel Torneo

Els propers dies 29, 30 d’abril i 1 de maig, se celebrarà a Viladecans el Torneig Infantil de Básquet, que organitza anualment la BFV-BMV-ESCOLA DE BÁSQUET VILADECANS, amb la col·laboració del Ajuntament de Viladecans, Unilever, Atrium, Federació Catalana de Básquetbol i el DELTA BUSINESS CENTER entre altres entitats.

Sota el nom “Torneig de Básquet Infantil Viladecans 2016” l’esdeveniment esportiu es realitzarà durant les tres jornades, en els complexos esportius municipals; Atrium i Podium que acolliran a equips com; l’Infantil Masculí de Primer any, Infantil Femení Especial i Infantil Femení Promoció.

Torneig Infantil Bàsquet RetallatLa trobada, inclourà també activitats específiques, com el “Clínic de Formació per a Entrenadors” organitzat pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Básquet Femení de Viladecans. La formació anirà a càrrec de Lluis Biosca (seleccionador català Infantil Femení) i Anna Farrés, (entrenadora del programa “Segle XXI”)

Prop de 250 esportistes, entre jugadors i entrenadors, formaran la gran família del torneig, que es dividirà en diferents equips; catorze femenins sent aquest any per totes elles, la seva vuitena celebració i set equips de l’ACB masculina, en el seu cinquè any consecutiu.

Formació

Una vegada més el DELTA BUSINESS CENTER entre altres entitats, col·labora amb aquesta trobada, fomentant així l’esport i la vida saludable entre els més petits.

Més informació: