EL NADAL SOLIDARI DEL DELTA BUSINESS CENTER

Amb motiu de la trobada anual de nadal, el Delta Business Center va organitzar el passat 21 de desembre a les seves instal·lacions, un recapte solidari de material educatiu destinat als infants de primària i secundària de Viladecans.

La tercera edició, celebrada aquest any a uns dies del nadal, és una iniciativa creada pel centre amb la finalitat de promoure i dur a terme accions solidàries de proximitat.

Dins del marc de la campanya “Sigues part del nostre compromís”, l’acte va comptar amb l’assistència d’un representant de Càritas Diocesana de Sant Feliu i Càritas Interparroquial de Viladecans-Sant Climent, com entitat receptora d’enguany.

L’organització sense ànim de lucre, se sustenta amb finançament fonamentalment de l’àmbit privat i està formada per professionals i voluntaris que acompanyen i treballen per als sectors socials més desfavorits.

Per tercer any consecutiu, el compromís del Delta Business Center va aconseguir assolir els seus objectius. L’èxit d’assistència i donacions van demostrar un cop més la generositat del centre de negocis i de les empreses instal·lades que hi van col·laborar.