JORNADA DE NETWORKING AL DELTA BUSINESS CENTER VILADECANS

INICI PONENCIA

En el marc del desè aniversari del Parc Empresarial de Viladecans i dins de les accions que el complex d’oficines durà a terme amb motiu de la seva celebració, el Delta Business Center ha organitzat en les instal·lacions del centre, una jornada de Networking dirigit tant a les empreses instal·lades, així com  per a les empreses situades en el municipi.

L’acte ha comptat amb la participació de l’especialista en Networking, Rosaura Alastruey que ha conduït la jornada en dues sessions.

ALTRES MOMENTS PONENCIA

En la primera, ha ofert una ponència amb les principals pautes i variables del Networking, així com la importància de definir els objectius per desenvolupar estratègies i entendre com evolucionen els contactes.

Per a la segona, els veritables protagonistes han estat les empreses assistents. Per a això, Alastruey ha creat una sessió totalment participativa, amb dinàmiques de Networking dirigides, on les empreses a més de posar en pràctica les pautes que han rebut, han pogut conèixer-se, presentar els seus projectes, productes o serveis.

 

Rosaura Alastruey

Amb una trajectòria professional de reconegut prestigi, Rosaura Alastruey conferenciant i professora universitària en l’àmbit nacional, és a més experta en Networking professional i les noves eines digitals aplicades al món laboral. Compta amb un programa “d’Habilitats Directives” per l’escola de negocis ESADE. Directament relacionada amb projectes de Networking professional des de 1999, Rosaura Alastruey és també la directora de Projectes TIC i ha escrit 2 llibres; Ocupació 2.0 i El Networking.

EXERCICI II    EXERCICI III

Delta Business Center Viladecans

Des de la seva inauguració en 2011, la màxima del centre de negocis ha estat sempre l’aposta per la qualitat en les seves instal·lacions i serveis, orientats a impulsar empreses i emprenedors. Considerat com un dels millors espais de negocis a Catalunya, en 2014 El Delta Business Center va ocupar la tercera posició a escala nacional, com a millor viver per crear Startups a Espanya. En l’actualitat el nombre d’empreses instal·lades, ha aconseguit un elevat percentatge d’ocupació del centre.

La jornada “Delta Business Networking Day” ha transcorregut amb gran èxit i totes les empreses assistents han tingut un alt grau de participació.

       2017-06-22-PHOTO-00000163  MOMENT ACTE