IND+I 2017 La trobada anual sobre indústria i innovació

Després de l’èxit de la primera edició del IND + I, la ciutat de Viladecans serà de nou la impulsora de la trobada anual sobre indústria i innovació que se celebrarà el 26 d’abril.

L’IND + I és la cita per a tot tipus d’empreses innovadores amb inquietuds d’explorar nous mercats, per governs territorials, per responsables de polítiques publiques i de promoció econòmica i innovació. També serà una data imprescindible per a la comunitat universitària, així com consultors i experts en l’àmbit i responsables de centres tecnològics, parcs científics i grups de recerca orientats a portar al mercat els seus descobriments.

En aquesta segona edició, Viladecans, pretén convertir-se en la ciutat de referència a Catalunya en l’àmbit de divulgació i discussió de tendències en innovació industrial i polítiques de competitivitat que pot impulsar-la.

El IND + I 2017 que se celebrarà a l’edifici Canadà del parc empresarial de Viladecans, serà lloc de trobada per a les principals figures del món empresarial, tecnològic, públic i acadèmic amb el principal objectiu de connectar de forma sòlida amb l’estratègia europea de creixement i alçar-se com a altaveu de la innovació i competitivitat industrial europea. Experts de tots aquests camps aportaran els seus coneixements i la seva visió per mostrar els camins que s’obren a l’horitzó de la indústria.

Durant la jornada es discutiran en xerrades les tendències transformadores de l’últim any, els nous mercats, es parlarà sobre IOT i la política industrial que arriba del Regne Unit, així com també es comentaran els llibres que estan marcant tendència durant el breu Club de Lectura.

Si vols estar a l’última en indústria i innovació i compartir la reflexió sobre el futur que suposaran per a la nostra societat, no esperis a inscriure’t al IND + I 2017!

No t’ho perdis, el 26 d’abril des de les 9: 00h fins a les 17: 00h, a l’edifici Canadà de Viladecans Business Park. Més informació

Per a totes les empreses instal·lades al Delta Business Center, el centre de negocis obsequia  i tramita les invitacions. Els empresaris que desitgin assistir a la trobada, hauran de contactar amb la direcció del centre per sol·licitar la seva entrada.