CINQUENA EDICIÓ DEL CURS INTERNACIONAL iOS BOOT CAMP

ULTIMA FOTO IOS BOOT CAMP 3Després de la gran acollida del passat any, el Delta Business Center Viladecans, torna a oferir a les seves instal·lacions, de la mà de l’empresa iNVASIVECODE INC, un curs intensiu sobre desenvolupament d´aplicacions iOS.

La formació internacional, iOS bootcamp, com a cinquena edició a Viladecans, vuitena des de la fundació d’iNVASIVECODE INC, es celebrarà del 24 al 28 d´octubre, i oferirà als alumnes provinents de diferents països, els coneixements necessaris per desenvolupar les seves pròpies aplicacions iOS de manera professional.

El número reduït d´assistents per sessió formativa, permet a cada desenvolupador, treballar més temps amb un entrenador experimentat. A més, les sessions comptaran amb les últimes eines i tecnologies en desenvolupament d´Apple.

El perfil dels alumnes, prové fonamentalment del sector de la programació. Aquest any el curs comptarà amb freelancers, designers i managers amb l´objectiu de conèixer les possibilitats i limitacions de la plataforma iOS.

La dilatada experiència dels professionals d’iNVASIVECODE, junt als projectes i col·laboracions que han mantingut amb Apple, els hi ha permès construir aplicacions i plataformes de desenvolupament, utilitzades a l´actualitat per milions d´usuaris.

DSC_0947

Recordem que l’empresa iNVASIVECODE va ser fundada a Espanya al 2008, quan el seu cofundador, Geppy Parziale, va ser seleccionat per formar part dels 500 desenvolupadors de Mac. Aquest fet, li va atorgar l´accés al primer kit de desenvolupament distribuït per Apple.

Després de set anys de creixement, la companyia es trasllada a San Francisco, on es troben actualment les seves instal·lacions. La seva funció principal des d’aleshores, ha estat la d´ aportar solucions per les tecnologies d´Apple, oferint cursos de desenvolupament iOS i consultoria d´alt nivell per a clients de tota Europa.

Amb motiu d´aquesta cinquena edició al Delta Business Center de Vildecans, parlem amb  Eva Díaz Santana, cofundadora d’iNVASIVECODE INC per conèixer més sobre la formació que s´impartirà aquest any, així com les seves impressions sobre la tecnologia a Europa i els Estats Units.

Com a responsable del programa de formació iOS bootcamp i per la sessió formativa d´aquest any, han tornat a escollir les instal·lacions del Delta Business Center Viladecans, ens podria explicar per què?
El Delta Business Center Viladecans ofereix  unes instal·lacions modernes i confortables, amb una ubicació ideal per als nostres participants ja que es troba molt a prop de l´aeroport de Barcelona. A més, està molt bé connectat tant pel transport públic com per carretera i l´entorn ofereix els serveix de restauració necessaris.

Consultors, experts formadors, responsables d´un complert i exclusiu programa de formació, i li segueix un llarg etcètera de notables empreses que han confiat en l´equip d’iNVASIVECODE. Deuen sentir una gran satisfacció i a la vegada, una gran responsabilitat, cert?
Sí, és cert. Moltes empreses ja han confiat en nosaltres però, any rere any, intentem mantenir la qualitat i si és possible, millorar la nostra oferta. Per això i com la tecnologia està en constant evolució, invertim molt de temps i esforç en formació i educació personal. En un món tan competitiu, no es pot abaixar la guàrdia i estem en permanent formació.

DSC_0942

Parli’ns de l’equip i els seus orígens com a emprenedora… Què fa una noia de Viladecans com a cofundadora d’una empresa tecnològica d’èxit a San Francisco?
Tot es deu a la voluntat de fer quelcom útil i crear quelcom propi. Quan vam fundar l’ empresa, molta gent no va creure que el món del mòbil creixeria tant. Nosaltres vam tindre una visió i creiem en el producte que ens ha convertit en una empresa de referència.  Venir a Sant Francisco, ha estat una experiència molt enriquidora, i seguim treballant cada dia per mantenir el nivell de qualitat que volem oferir als nostres clients. Vam començar oferint desenvolupament d´aplicacions a tercers i amb el temps, hem ampliat els nostres productes, oferint formació i consultoria especialitzada dins del món iOS.

Com a residents i professionals als Estats Units, quines diferències han trobat socials i fonamentalment professionals respecte a Espanya?
Els Estats Units és un mercat  competitiu, on la gent no té por ni als canvis, ni als errors. Això fa, que moltes vegades,  només per arriscar-se i  provar coses noves, el retorn sigui enorme. A Espanya la cultura de la seguretat i la por a canviar, està més enraigada,  per això no s’innova tant.

Des del seu punt de vista, agafant el mapa europeu respecte l’americà… Qui té més clar que desenvolupant el seu programa de formació, pot millorar la seva carrera professional i els negocis? Troba cap diferència en alguna zona geogràfica en concret?
Sens  dubte, el mercat que abans ha donat resposta al nostre programa de formació, ha estat l’americà. Tan empreses com a persones independents, tenen clar que per aconseguir quelcom, s’ha d’invertir i arriscar-se. El mercat europeu ha arribat una mica més tard, però ve amb força.

En general, i fent aquesta hipotètica radiografia de l’actualitat, aprovem els espanyols en qüestions tecnològiques?  Els espanyols haurien de guanyar una mica de confiança en si mateixos, i estar disposats a invertir més, pensant que el retorn pot ser molt més gran.

Si pogués descriure amb dos o tres adjectius… Com definiria la formació que ofereix el  iOSBOOTCAMP? 
Actual, de qualitat i  exhaustiva.

cuadro cat

Alguns dels seus alumnes de la passada edició, van tindre l’amabilitat de donar el seu testimoni sobre el contingut i utilitat de curs, així com de les instal·lacions del Delta Business Center. Certament, podem afirmar que van quedar encantats. Digui’ns si us plau, què pot aportar el programa de formació intensiu que iNVASIVECODE ofereix aquest 2016, a una persona amb el desig d’emprendre la seva pròpia empresa? Ser emprenedor és un desig o una meta que es fixa una persona. Amb el nostre programa de formació intensiu, oferim en només 5 dies, que la persona no només tingui una  visió molt més àmplia del que ofereix  la plataforma iOS, sinó que sigui capaç de desenvolupar aplicacions en l’àmbit professional. El fet que nosaltres no siguem exclusivament una escola, treballar diàriament amb tants clients, i viure en una part del món on el somni de la gran majoria és ser emprenedor, aporta a la formació les tendències, i una visió molt actual del que s’està fent en aquests moments.

 

Si desitges inscriure’t o més informació, visita la web oficial.