SAMSUNG PRESENTA EL SEU NOU SMARTPHONE AL DELTA BUSINESS CENTER

El passat divendres 22, Samsung va presentar en exclusiva a les instal·lacions del Delta Business Center, el seu nou model: “Samsung Galaxy S7 edge / S7”

samsung

Conduït pel formador nacional de Samsung, Víctor Martínez, l´acte de presentació, dirigit a totes les empreses instal·lades al Delta Business Center va ser tot un èxit.

Representants de les empreses Orange i Telmasur com a distribuïdors oficials de la marca, van acompanyar a Samsung a l´esdeveniment.

El Samsung Galaxy S7 edge manté el disseny elegant del S6, però més ergonòmic i resistent a  l´aigua. No és tan sol una petita actualització del model predecessor,  presentat el passat any.

 

presentació samsung

 L´S7 edge, presenta funcions millorades, com ara la seva pantalla corba, la qualitat  de la càmera fotogràfica  i una increïble duració de bateria, entre altres prestacions, que el converteixen en  el millor telèfon mòbil que ha produït  Samsung fins al moment.

La compañía madrilenya Telmasur fundada al 2001, compta amb una dilatada trajectòria professional en el sector de les telecomunicacions. Va ser una de les empreses pioneres en instal·lacions, distribució de sistemes de telecomunicacions i telefonia móvil. A l´actualitat és la distribuïdora oficial d´Orange per a empreses.

Telmasur va ser l’amfitriona de l´esdeveniment, i des de l´any 2014 la seva delegació a Catalunya es troba ubicada al Delta Business Center de Viladecans.

presentació samsung II

L´objectiu de l´ acte, va ser la presentació d´aquest Smartphone d’última generació, en exclusiva a totes les empreses instal·lades al Delta Business Center de Viladecans. Posteriorment, es va oferir un càtering als jardins del Viladecans Business Parc.

NOTÍCIA  EL PERIÓDICO / VILADECANS

http://www.elperiodico.com/es/noticias/viladecans/samsung-presenta-galaxy-delta-business-center-viladecans-5088112