Càrites Viladecans s’omple de somriures amb la donació d’aliments del Delta Business Center

El Delta Business Center, va celebrar el passat 16 d’octubre amb gran èxit, el Dia Mundial de l’Alimentació amb un esmorzar solidari a les seves instal·lacions.

dbc01L´acte, denominat Delta Business Day Solidari es va crear amb la finalitat, no només, de promoure accions de solidaritat i valors, sinó d’ajudar a aquells que més ho necessiten.

En aquesta primera edició i sota el lema ‘Omple la teva bossa de Solidaritat’ casi  totes les empreses que es troben a les instal·lacions del DBC, van dur a terme una donació d’aliments, destinada a la Fundació ‘Banc dels Aliments ‘, que a la vegada, va atorgar com a entitat receptora a Càritas Viladecans.

La iniciativa va tenir una gran acollida i implicació per part de les empreses, generant així una jornada solidària i de respecte, on no va faltar l’harmonia entre tots els participants, que van agrair aquest tipus d’iniciatives solidàries. Aquest acte i la unió entre tots, ha permès aportar ajut a moltes famílies de Viladecans.

Junts Omplirem llars de Somriures!

Amb aquesta frase, agraïa el DBC a les empreses col·laboradores  per la seva solidaritat i participació. Joan Valle, Coordinador del Centre de Negocis, comunicava el desig de seguir units en properes iniciatives solidàries, que siguin capaces de continuar unificant esforços i generar somriures.