EL CURS INTERNACIONAL IOS BOOTCAMP S’IMPARTEIX A LES INSTAL·LACIONS DEL DELTA BUSINESS CENTER

iosbootcamp

 

DELTA  BUSINESS  CENTER VILADECANS, ACULL EN LES SEVES INSTAL·LACIONS EL CURS INTERNACIONAL  IOS  BOOTCAMP
De la mà de l’empresa iNVASIVECODE INC, el proper dia 28 setembre i fins al 02 d’octubre, el Delta Business Center Viladecans, oferirà en les seves instal·lacions una sessió formativa destinada a alumnes de països tan diversos com Kenya, Islàndia, Alemanya, Dinamarca i Unió dels Emirats Àrabs.
El  iOS  BOOTCAMP ha traspassat fronteres i el curs ofert al Delta Business Center de Viladecans, no cobreix únicament les necessitats de clients europeus, sinó que s’ha convertit en un referent mundial.

iNVASIVECODE INC

Es va fundar a Espanya en el 2008 quan Steve Jobs, va presentar inicialment el Kit de desenvolupament de programari iOS. En la primera presentació al món del primer iPhone, Geppy Parziale, co-fundador de iNVASIVECODE, va ser seleccionat per formar part dels 500 desenvolupadors de Mac i que van tenir accés al primer kit de desenvolupament distribuït per Apple per desenvolupar aplicacions. Aquí va començar la marxa d’aquesta empresa. La seva principal funció des de llavors, ha estat la de proveir solucions per a les tecnologies d’Apple, oferint cursos de desenvolupament iOS i consultoria d’alt nivell, per a clients a Europa.
En el 2010 l’empresa es trasllada a la badia californiana de Sant Francisco. Aquesta expansió, no només va servir per seguir oferint els seus serveis als seus clients europeus, sinó que els va permetre a més, poder cobrir les necessitats a empreses de primer nivell i desenvolupadors prominents, a través de la consultoria completa i el iOS.

Estar immers en l’expansió i transformació de la plataforma iOS, ens dóna una comprensió excepcionalment integral del procés de desenvolupament d’Apple, ens comenta Eva Díaz Santana, co-fundadora de iNVASIVECODE INC i veïna de Viladecans. També hem desenvolupat aplicacions iOS, US X i llibreries per Apple.
A més d’altres companyies innovadores, a través del nostre exclusiu servei de consultoria iOS, hem ofert cursos corporatius tant a Europa com a Estats Units. La majoria dels nostres clients són grans empreses com Apple, PayPal, Salesforce, Oracle, FedEx, Nasa, LinkedIn, Autodesk. Aquestes empreses busquen la millor formació possible impartida pels millors professionals del mercat. El passat any, entrenem a més de 600 enginyers en PayPal, apunta Díaz Santana.
IOS  BOOTCAMP

El curs “5-day iOS bootcamp” impartit per iNVASIVECODE es planifica una vegada a l’any a Barcelona, no obstant, a partir del present,  ampliaran l’oferta a conseqüència  de la gran demanda i mancança de competidors. La formació compta amb les més modernes eines i tecnologies de desenvolupament d’Apple.
El nombre reduït d’assistents per sessió formativa, (límit màxim de 10 alumnes) permet a cada desenvolupador, treballar més temps al costat d’un entrenador experimentat i aprendre practicant.

ioscamp2

QUÈ OFEREIX LA FORMACIÓ

La formació aconsegueix desmitificar el complex procés de desenvolupament d’aplicacions iOS i s’estén més enllà del curs; en l’actualitat iNVASIVECODE INC és l’única empresa de desenvolupament iOS que inclou dins del preu del curs 3 mesos de suport tècnic.
L’àmplia gamma de cursos de desenvolupament que ofereix l’empresa, atorga la possibilitat de crear una formació a mesura en funció del perfil i necessitats de l’alumnat.

Segons apunta Eva Díaz, amb aquesta formació intensiva de tan sol 5 dies, els alumnes adquireixen una base de coneixement que els permetrà desenvolupar les seves pròpies aplicacions iOS de manera professional.
Els entrenadors de iNVASIVECODE són professionals amb una dilatada experiència, els seus projectes i col·laboracions amb Apple, els ha permès construir aplicacions i plataformes de desenvolupament utilitzades en l’actualitat per milions d’usuaris.

Ofereixen en tots els cursos un dels dos llenguatges de programació possibles: Objective-C i Swift (introduït al juny 2014).

PERFIL ASSISTENTS

Els assistents pertanyen a una àmplia gamma d’indústries i formació tècnica. En la seva majoria són professionals del sector de la programació, que desitgen donar el salt a la nova plataforma de iOS.
A més de professionals del món de la programació, també acudeixen persones que volen donar un gir a la seva trajectòria professional, com Freelancers, designers i managers, amb l’objectiu de conèixer les possibilitats i limitacions d’aquesta plataforma i poder desenvolupar millor la seva labor en el seu lloc de treball.
La co-fundadora de iNVASIVECODE, Eva Díaz, afirma que en l’actualitat, una persona experta en el desenvolupament d’aplicacions per iOS, no té problemes per trobar treball. La majoria dels nostres assistents consideren els nostres cursos com una inversió en el seu futur professional.

PER QUÈ DELTA  BUSINESS  CENTER

Per a la sessió formativa d’aquest any, Eva Díaz ens explica que ha triat el Delta Business Center Viladecans, per la infraestructura que ofereix el centre. Les seves modernes i confortables instal·lacions, unida a la seva immillorable ubicació, tan propera a l’aeroport, facilita als nostres alumnes internacionals assistir als nostres cursos.

Si desitges inscriure’t:
https://www.invasivecode.com/ios-training-swift.html

Per a més informació sobre la web oficial:
https://www.invasivecode.com/