Seminari Vendes

El passat mes de desembre, el Delta Business Center va oferir en les seves instal·lacions, un interesant seminari sobre  màrqueting  y vendes.

Amb el títol ‘Vendre mes,  sempre és Possible’, el taller va se conduit pel formador y consultor estratègic, Ramón Esteban,  i  va comptar la participació de tots els membres dels departaments comercials de les empreses instal·lades.

Esteban, es CEO y Consultor de Consultoria Koymark y posseeix  una dilatada trajectòria com a coach en Marketing y vendes. Recentment acaba de publicar el seu  llibre, que porta per títol  ‘Lo que necesitas saber para vender más’.

La jornada, que es va dividir en dos sessions, va tindre un gran èxit d´assistència. El taller, va realitzar un recorregut per tot el procés d´una venda i on a més, els participants van recrear situacions reals.

Les empreses instal·lades al Delta Business Center, van conèixer  des de els aspectes més importants en el procés d´una venda i anàlisis, fins les estratègies més eficients per aconseguir l’òptim funcionament de qualsevol empresa.

Amb aquest tipus d´iniciatives, un cop més, el Delta Business Center,  segueix apostant per l’excel·lència,  al servei de les empreses.