Els valors afegits que ofereix el Delta Business Center són els que marquen la diferència

Socies fundadores d’OPTIMYZET

Socies fundadores d’OPTIMYZET

Som Optimyzet, una empresa que dissenya experiències digitals i experiències online focalitzades en l’assoliment dels objectius de negoci de les empreses i de les necessitats dels usuaris. Per exemple, Webs, Aplicacions de tots tipus, etc..

Optimyzet porta 5 anys al Delta  Business Center.

Inicialment no teníem oficina i treballàvem des de casa. Posteriorment nem començar a mirar diferents opcions. No buscàvem una zona en concret, vam analitzar Barcelona, Gavà, i municipis dels voltants, però el que ens va fer més el pes va ser el Delta.

El que ens va fer acabar de decidir va ser el fet que el servei de recepció i el mobiliari estiguessin inclosos i que, per tant, nosaltres només havíem de portar els ordinadors. Quan ets una empresa petita, és inviable que puguis contractar una persona perquè et gestioni el telèfon i tota la part de missatgeria, per això, aquest servei va ser un plus respecte altres opcions que vam mirar. A més a més, el servei de neteja i el de seguretat també estaven inclosos.

D’ençà que vam arribar al Delta, hem crescut.

L’empresa va començar a créixer i vam passar a ser 10 persones, per la qual cosa ens havíem de plantejar un canvi logístic. Va ser llavors, quan el Delta Business Center ens va oferir la possibilitat de traslladar la nostra oficina a la primera planta disposant de tot l’espai que necessitéssim i amb la distribució que volguéssim. Per a nosaltres, aquesta proposició ens va facilitar molt el tràmit, ja que no havíem de mirar altres despatxos, no havíem de fer canvi de domicili fiscal i el centre s’encarregava de preparar-nos l’oficina, només havíem de pujar a les noves oficines.

Equip OPTIMYZET

Equip OPTIMYZET

El Delta Business Center ens ha ajudat molt en la nostra trajectòria. Sempre s’ha adaptat a les nostres necessitats. Per exemple, vam voler canviar el mobiliari inicial, degut a que teníem taules tipus despatx d’advocats i volíem taules més funcional. El Delta nos ens va posar cap problema i es va encarregar de gestionar la retirada del mobiliari antic.

Per la nostra experiència, recomanem el Delta Business Center, ja que a l’hora d’escollir, no només s’ha de mirar preu-espai, sinó que també s’han de tenir en compte tots els serveis que inclou, ja que són valors afegits.