El Delta Business Center ens ofercia la millor opció en tots els sentits

Departament de marketing d’Aghasa Turis

Departament de marketing d’Aghasa Turis

Som Aghasa Turis, una empresa fundada fa 75 anys, dedicada a la distribució en exclusiva de primeres marques mundials en el sector de la ferreteria i subministrament industrial i de materials de construcció.

La nostra central es troba a Madrid, mentre que a l’oficina del Delta Business Center hi treballem la delegació comercial i el departament de Marketing.

Ja portem 4 anys al Delta!!

Abans d’instal·lar les nostres oficines aquí, al Delta Business Center, Aghasa Turis comptava amb dos magatzems, un a Madrid i l’altre ubicat al costat del Delta Business Center, en un altre dels edificis que conformen el parc empresarial de Viladecans. Però arrel d’una reestructuració interna de l’empresa, i amb la finalitat d’optimitzar costos, es va decidir mantenir únicament el magatzem de Madrid i transformar el magatzem de Viladecans en l’oficina central.

En conseqüència d’aquest canvi, vam haver de buscar un nou espai on d’instal·lar-nos com a despatx. Vam estar mirant tant locals, com altres centres de negocis, però al fer una valoració dels pros i contres, vam arribar a la conclusió que el Delta Business Center ens oferia la millor opció en tots els sentits.

La benvinguda i l’acolliment que vam rebre des del primer dia va ser fantàstic.

El nostre cas, és un clar exemple de satisfacció amb el centre, ja que en un inici, ens hi vam instal·lar temporalment com a lloc provisional, i a dia d’avui ja fa 4 anys que hi som. A més a més, des que treballem aquí, el nostre equip es manté fidel en plantilla i la facturació de l’empresa es troba en fase de creixement.

El Delta Business Center va organitzar una trobada amb la resta d’empreses del centre per donar-nos l’oportunitat de presentar-nos i de conèixer la resta d’empresaris en una petita jornada de networking. Des que vam arribar, s’han preocupat per aportar solucions a les nostres necessitats i, durant aquests anys, ens han ofert la possibilitat de participar en diferents jornades de formació. Per exemple, la darrere a la qual vam assistir va ser sobre marketing.

Respecte altres despatxos i centres de negoci, el Delta presenta unes instal·lacions molt modernes i confortables, des de l’edifici com a construcció, fins al mobiliari del qual disposa i el seu entorn també contribueix a que el nostre dia a dia sigui molt més amè. Dona gust venir a treballar en unes instal·lacions i uns jardins tan ben cuidats.

La ubicació també és un dels seus punts forts: està molt ben comunicat i és molt accessible. Els proveïdors que ens visiten tenen l’aeroport al costat i no hi ha maldecaps a l’hora d’aparcar; fet molt favorable si ho compares, per exemple, en tenir unes oficines a Barcelona i haver de buscar aparcament.

Des d’Aghasa Turis, recomanem el Delta Business Center tant pels seus espais, com pels serveis que ofereix als emprenedors i petites empreses.

Tags: