El Centre ens està donant moltes facilitats per créixer

Equip de Redsauce

Equip de Redsauce

Som Redsauce, una empresa de Desenvolupament de Software i Consultoria de qualitat. La nostra feina consisteix en realitzar i automatitzar una sèrie de proves en els softwares de les empreses, per tal de garantir que s’ajusten a un estàndard de qualitat i als seus requisits de funcionament.

Fa poquet que estem instal·lats al Delta, només fa 8 mesos.

Anteriorment, estàvem ubicats a la zona del Vallès, concretament en un centre de negocis a Sant Cugat del Vallès. El canvi de centre va sorgir arrel d’un problema logístic. Una de les nostres línies de negoci son les impressores 3D i això requereix tenir una talladora làser. Col·locar una màquina d’aquestes dimensions era inviable en l’anterior oficina, i vam començar a buscar un nou espai. Tant el meu soci com jo, vivim a la zona del Baix Llobregat,  per tant  vam decidir buscar un despatx per la zona.

De tots els llocs, el Delta Business Center va ser el que més ens quadrava per ubicació, ja que disposa d´una connexió directa amb l’autovia C-32 que comunica amb la zona del Sud.

A més, el despatx estava completament vuit  i el vam poder redissenyar al nostre gust i adequar-lo a les nostres necessitats, per exemple, incloure sortides de fum per la impressora làser.

El Centre ens està donant moltes facilitats per créixer.

Tenim previst prendre varies iniciatives, que si es porten a terme, confirmaran el recolzament que rebem per part de la Direcció.

Recomanem el Delta Business Center a aquelles empreses que estan pensant en realitzar algun moviment, ja que el canvi no es fa feixuc ni dificultós.

La negociació amb el Delta Business Center, és molt propera i fàcil. T’informen, t’assessoren i et presenten múltiples opcions: locals de diferents dimensions, flexibilitat en diferents aspectes… I els serveis que ofereixen son immillorables, sense cap dubte.