Des del primer dia, la direcció del centre s’ha preocupat per nosaltres

Equip 2Care

Equip 2Care

Som 2Care, una empresa de serveis de prevenció i protecció per a les organitzacions.

La nostra empresa es divideix en dues grans línies de treball: Previnnova realitza tot el tema de Prevenció de Riscos Laborals: des de la Implantació, la Seguretat, l’Ergonomia, la Psicosociologia i la Vigilància de la Salut; mentre que Audinnova s’encarrega de realitzar auditories que garanteixen el compliment de la normativa i de la legislació vigents.

La nostra central és a Lleida i va iniciar la seva activitat ara fa uns 10 anys.

La Delegació de Viladecans, ubicada al Delta Business Center, va inaugurar-se fa 1 any.

Vam escollir Viladecans perquè coneixem a molts empresaris de la zona i era una bona oportunitat per aconseguir clients.

Un cop decidida la ubicació, vam mirar diferents locals i la veritat és que els lloguers d’altres espais eren molt elevats. Vam mirar 4 centres de negocis a Viladecans i el Delta ens oferia el lloguer més econòmic i assequible i, a més a més, amb el valor afegit d’estar situat en una localització envoltada de teixit empresarial.

L’avantatge que més valorem del centre és la comoditat que suposa tenir un servei de recepció: disposem d’una persona que està a la nostra disposició en una franja horària molt àmplia i que, pràcticament, és una secretària particular.

Un altre aspecte que ens ha sorprès gratament és que, a diferència d’altres centres que ho has de pagar a part, el Delta Business Center ens ha anat ampliant el mobiliari tant com hem volgut sense incrementar-nos el preu que paguem pel despatx.

Des que estem al Delta hem crescut moltíssim, ja que vam començar a treballar en un petit espai amb una tauleta, el portàtil i sense clients. I ara, al cap d’un any, ja tenim un despatx propi i una nova incorporació a l’equip.

Des del primer dia, la direcció del centre s’ha preocupat per nosaltres.

El Delta ens ha ajudat a créixer presentant-nos nous clients i ens ha donat suport a l’hora de realitzar les formacions que oferim. Actualment, estem preparant un curs d’assessorament pels biliders de Viladecans.

Creiem que el Delta Business Center és ideal per aquells que volen començar de zero o per a autònoms, ja que aquí ho tens tot al teu abast i només entrar ja et dónes a conèixer a la resta d’empreses que hi treballen i fas contactes fàcilment.